top of page
  • Δ.Σ.

Πρόσκληση: Συνάντηση Νέων Ιατρών (JDN/WMA) ενόψει της Παγκ.Διασκεψης Υγείας του WHO, Γενεύη 21-22/5/


Φίλες και φίλοι του JDN,

Η προπαρασκευαστική συνάντηση του JDN/WMA για τη φετινή Παγκόσμια Διάσκεψη Υγείας του WHO (WHA), θα λάβει χώρα στις 21 και 22 Μαϊου 2016 στα γραφεία του WMA στο προάστιο Ferney-Voltaire της Γενεύης.

Φέτος, η συνάντηση θα επικεντρωθεί στις προτεραιότητες advocacy (ενεργητικής υποστήριξης θεμάτων) που η αποστολή του JDN θα επιδιώξει να υποστηρίξει κατά τη συμμετοχή της στην Παγκ. Διάσκεψη Υγείας (WHA) που θα ακολουθήσει 24-29 Μαϊου.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στη Συνάντηση αυτή στη Γενεύη, θα χρειαστεί να εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ συμνπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εγγραφής: http://goo.gl/forms/uLRgRXIVeE Deadline: April 30th

Ενημερωτικά, ήδη έχει επιλεγεί ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κώστας Ροδίτης να συμμετάσχει στην αποστολή στην WHA, οπότε θα βρίσκεται στη Γενεύη από τις 20 Μαϊου και θα συμμετάσχει και στην προπαρασκευαστική αυτή συνάντηση του JDN/WMA. Αυτό για να παροτρυνθείτε κι εσείς και να σκεφτείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να έρθετε για παρέα! Επικοινωνήστε μαζί μας στο jdnhellas@gmail.com ή στο 6976686951 αν σας ενδιαφέρει!

Για οποιαδήποτε ερώτηση/διευκρίνηση, όλοι μας στο Δ.Σ. παραμένουμε στη διάθεσή σας.

3 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page