top of page
  • Εικόνα συγγραφέαJunior Doctors' Network-Hellas

Εκλογή του Προέδρου του JDN-Hellas ως Υπευθύνου Επικοινωνίας του EJD


Με χαρά πληροφορηθήκαμε την εκλογή του Προέδρου του JDN-Hellas, κ. Κ. Ροδίτη, Αγγειοχειρουργού, ως υπευθύνου Επικοινωνίας (Communications Officer) και μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Νέων Ιατρών - EJD. Η εκλογή έγινε κατά τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του EJD που έλαβε χώρα στις 12-13 Νοεμβρίου 2021 στις Βρυξέλλες.


Η θητεία ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2022 και διαρκεί 1 έτος. Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας έχει τις εξής αρμοδιότητες, βάσει του ισχύοντος Καταστατικού:

(α) Διαχείριση, ανάπτυξη και διατήρηση της/των ιστοσελίδας/ων του Συλλόγου και άλλων επικοινωνιακών εργαλείων αυτού

(β) Είναι υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις και τις επαφές με τα μέσα ενημέρωσης που έχει ο Σύλλογος

(γ) Διατηρεί την εταιρική ταυτότητα του Συλλόγου

(δ) Δημοσιεύει και διανέμει τα κείμενα πολιτικών του Συλλόγου και σχετικές πληροφορίες μέσω του Διαδικτύου και του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, και

(ε) Διαχειρίζεται την ηλεκτρονική βάση εργασίας του Συλλόγου, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης και της ανανέωσης περιεχομένου.


Ως μέλος του Δ.Σ., θα συμμετέχει στις διαδικτυακές και φυσικές συναντήσεις/συνεδριάσεις του Δ.Σ. του EJD κατά το 2022-2023, έχοντας δικαίωμα ψήφου επί των όποιων αποφάσεων λαμβάνονται. Είναι η πρώτη φορά, ιστορικά, που Έλληνας νέος ιατρός εκλέγεται σε θέση μέλους του Δ.Σ. του EJD (ίδρυση το 1976).

bottom of page