top of page
  • Εικόνα συγγραφέαJunior Doctors' Network-Hellas

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Αθήνα με θύμα 29χρονη ειδικευόμενη ιατρό - Θρήνος στον ιατρικό κόσμο

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς αλλά και οι συνάδελφοι της 29χρονης ειδικευόμενης ιατρού Παθολογίας στο Γ.Ν. "Γ. Γεννηματάς", που άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης 3/11/2022, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Κατεχάκη.


Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 29χρονη 'Αννα Τζελέπη, ειδικευόμενη ιατρός στην Α’ Παθολογική κλινική στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» συγκρούστηκε με ένα ταξί, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρή η νεαρή γυναίκα και βαριά τραυματισμένος ο οδηγός του ταξί.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, συνθήκες. Το αυτοκίνητο της άτυχης 29χρονης νέας γιατρού φέρεται να κινούνταν ανάποδα στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού (βλ. χάρτη):

Η σύγκρουση με ένα ταξί ήταν μετωπική. Τα δυο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα, κάτι που αποδεικνύει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.


Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία επιχείρησε με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα. Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρή τη 29χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο οδηγός του ταξί.


Τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια της άτυχης επιστήμονα εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ).


«H ΟΕΝΓΕ εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους κοντινούς ανθρώπους και τους συναδέλφους, για τον απροσδόκητο χαμό σε τροχαίο δυστύχημα της συναδέλφισσάς μας ειδικευόμενης γιατρού 'Α.Τζ. 28 ετών. Καλό ταξίδι Άννα», αναφέρει η συλλυπητήρια ανακοίνωση.


Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα -Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) , Ματίνα Παγώνη, έκανε λόγο για ένα εργατικό κορίτσι, γεμάτο ζωή και πάθος για την δουλειά του:

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το ξαφνικό χαμό της αγαπημένης μας Άννας. Το γραφείο της ήταν δίπλα στο δικό μου , την έβλεπα κάθε μέρα. Ένα εργατικό κορίτσι, πάντα με το χαμόγελό της μας καλημέριζε όλους, λάτρευε τη δουλειά της, είχε όνειρα για τη ζωή, ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα της Ά Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας, σήμερα πρέπει να είχε ρεπό από την εργασία της και πραγματικά δεν έχω λόγια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα τη ξαναδούμε» δήλωσε στο protothema.gr.


Δελτίο Τύπου εξέδωσε και το Δίκτυο Νέων Ιατρών Ελλάδας, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών στους συγγενείς, συναδέλφους και φίλους της άτυχης νέας γιατρού, που έχασε τη ζωή της με τόσο αιφνίδιο και άδικο τρόπο.


Πηγές: protothema.gr



bottom of page