top of page
  • Εικόνα συγγραφέαJunior Doctors' Network-Hellas

Κάλεσμα για δωρεές στο Ταμείο Ιατρικής Βοήθειας για την Ουκρανία

Αγαπητά μέλη, συνάδελφοι και φίλοι,


Σας γνωστοποιούμε μια επιστολή που απευθύνεται στους ηγέτες των Εθνικών Ιατρικών Συλλόγων-μελών μας υπογεγραμμένη από την Dr Heidi Stensmyren (Πρόεδρος Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, WMA), Adv. Leah Wapner (Γενική Γραμματέας Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ιατρικών Συλλόγων, EFMA) και Dr Christiaan Keijzer (Πρόεδρος Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαίων Ιατρών, CPME).



Η επιστολή αντιπροσωπεύει μια επίσημη έκκληση για δωρεές στο Ταμείο Ιατρικής Βοήθειας της Ουκρανίας, το οποίο ιδρύθηκε ως κοινή πρωτοβουλία από την CPME, την EFMA και τη WMA μετά από ένα επείγον αίτημα του Ουκρανικού Ιατρικού Συλλόγου.


Το ταμείο προορίζεται να επιτρέψει στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα να ενώσει τις προσπάθειές της για να υποστηρίξει τους Ουκρανούς συναδέλφους μας και τους εθνικούς ιατρικούς συλλόγους σε γειτονικές χώρες με ιατρική βοήθεια για τους πρόσφυγες.



Σας καλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε δωρεά στο Ταμείο Ιατρικής Βοήθειας της Ουκρανίας για να επιτρέψετε στην ιατρική κοινότητα να συντονίσει και να παράσχει ζωτικής σημασίας ιατρική υποστήριξη στην εντεινόμενη ανθρωπιστική κρίση.


Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.

bottom of page