top of page
  • Εικόνα συγγραφέαJunior Doctors' Network-Hellas

Πότε είναι η ιδανική στιγμή για χειρουργείο μετά από νόσηση από COVID19;


Η διεθνής ερευνητική ομάδα GlobalSurg-COVIDSurg είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η πρώτη δημοσιευμένη εργασία της είναι γεγονός!


Η εεγασία "Timing of surgery following SARS-CoV-2 infection: an international prospective cohort study" δημοσιεύθηκεμ μόλις στο Anaesthesia journal. Ακολουθήστε το σύνδεσμο για να κατεβάσετε την εργασία ΔΩΡΕΑΝ (ΔΕΝ χρειάζεται εγγραφή)!


Όλοι οι ερευνητές που συνέπραξαν θα καταχωρηθούν ως co-authors στο online appendix. Όλοι οι co-authors θα είναι PubMed indexed. Λόγω του εξαιρετικά μεγάλου αριθμού η διαδικασία θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες ώστε να συμπεριληφθούν όλοι οι co-authors.


Συγχαρητήρια σε όλους τους ερευνητές της ομάδας για αυτή την υψηλού κύρους εργασία η οποία θα παράσχει έγκυρη πληροφόρηση για τους ασθενείς μας παγκοσμίως. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποτέ προοπτική μελέτη σε χειρουργικούς ασθενείς παγκοσμίως (>140,000 ασθενείς, 1,674 νοσοκομεία, 116 χώρες) καθώς και για τη μεγαλύτερη παγκόσμια ερευνητική συνεργατική εργασία (>15,000 συγγραφείς) - θερμές ευχαριστίες σε όλους!


Εκ μέρους του JDN-Hellas είμαστε υπερήφανοι που μέλη μας συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή ερευνητική προσπάθεια! Και εις ανώτερες διακρίσεις!


Μπορείτε να μοιραστείτε το PDF link με φίλους συναδέλφους σας καθώς και στα social media.


Παρακολουθήστε τη σειρά webinars αφιερωμένη στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων μας (Δείτε πιο πάνω). Το πρώτο έλαβε χώρα σήμερα 10/03/21 & μπορείτε να δείτε πληροφορίες ακολουθώντας το σχετικό Twitter feed). Επίσης μπορείτε να το δείτε on demand:


*Web link*: https://www.periscope.tv/w/1yoJMAprgRkJQ


*Spotify*: https://open.spotify.com/show/7HMmfzUDbJfWzxbICaeZax?si=qdKdbUdzTvajK6j1vfVTqQ



Μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα θεματικά webinars της ομάδας Globalsurg-COVIDSurg!


3 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page