top of page
  • Εικόνα συγγραφέαJunior Doctors' Network-Hellas

Συμμετοχή στη συνεδρίαση του Δ.Σ. των Ευρωπαίων Νέων Ιατρών - 14-15 Ιανουαρίου 2022 @Zoom

Έγινε ενημέρωση: 15 Ιαν 2022

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ευρωπαίων Νέων Ιατρών - European Junior Doctors' Association (EJD) συνεδριάζει διαδικτυακά το διήμερο 14 και 15 Ιανουαρίου 2022, μέσω της πλατφόρμας Zoom.


Στη συνεδρίαση συμμετέχει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του JDN-Hellas, κ. Κωνσταντίνος Ροδίτης, Αγγειοχειρουργός, ως νέο μέλος του Δ.Σ. και συγκεκριμένα ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας (Communications Officer) για τη διετία 2022-2023.


Η συνεδρίαση, η πρώτη για τη νέα θητεία του Δ.Σ., θα περιλαμβάνει εκτός από τη γνωριμία μεταξύ των νέων μελών, συζήτηση για το πλάνο δράσης του Συλλόγου για την επόμενη διετία 2022-2023, όπου θα αναλυθούν τα επιμέρους πλάνα δράσης όλων των μελών του Δ.Σ. με έμφαση στη στρατηγική του Συλλόγου πάνω στα τρέχοντα θέματα Εκπαίδευσης, Συνθηκών Εργασίας κλπ. για τους Ευρωπαίους Νέους Ιατρούς.


Ιδιαίτερο σημείο θα αποτελέσει, η παρουσίαση της επικοινωνιακής στρατηγικής του Συλλόγου για το 2022-2023 από τον Κ. Ροδίτη, η οποία αναμένεται να περιλαμβάνει εκτός από καμπάνιες ενημέρωσης για τρέχοντα θέματα (συμπεριλαμβανομένης της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού και των επιπτώσεών της στους Νέους Ιατρούς), πρόταση για δημιουργία τριμηνιαίου Ενημερωτικού Δελτίου (Newsletter), δημιουργία νέου υλικού marketing - corporate identity για το Σύλλογο και προτάσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Συλλόγου στο κοινό των Νέων Ιατρών της Ευρώπης, αλλά και προς τους συνεργαζόμενους Ευρωπαϊκούς Φορείς (European Medical Organizations - EMOs).

bottom of page