top of page
  • Εικόνα συγγραφέαJunior Doctors' Network-Hellas

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου Ευρωπαίων Νέων Ιατρών, Βρυξέλλες 10-11/09/2022


Βρυξέλλες, 11/09/2022.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δικτύου Νέων Ιατρών Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Ροδίτης, παρευρέθηκε στη διά ζώσης συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του EJD που έλαβε χώρα στην έδρα του ευρωπαϊκού συλλόγου στη Βελγική πρωτεύουσα.


Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις τραγικές ελλείψεις εργατικού ιατρικού δυναμικού σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στα κενά στι σχεδιασμό από τα κράτη μέλη της Ε.Ε. Το EJD σχεδιάζει μάλιστα τη διεξαγωγή μεγάλου ερευνητικού προγράμματος σε 22 χώρες μέλη, που θα αφορά στην αποτύπωση του προβλήματος, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του σε κάθε χώρα, μέσω συνεντεύξεων νέων γιατρών αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν την υπάρχουσα βιβλιογραφία και τα πρώτα αποτελέσματα από την αρχική ερευνητική μελέτη Σχεδιασμού Εργατικού Ιατρικού Δυναμικού, που παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη Γ.Σ. του EJD στο Ελσίνκι, τον περασμένο Μάιο.


Ακόμη, συζητηθηκε εκτενώς η επικοινωνιακή πολιτική του συλλόγου, με παρουσίαση από τον Πρόεδρο του JDN-Hellas, κ. Ροδίτη, από τη θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας του EJD.


Τα μέλη του ΔΣ έδωσαν ραντεβού πάλι τον ερχόμενο Νοέμβριο, στο πλαίσιο της Φθινοπωρινής Γενικής Συνέλευσης στο Όσλο.

2 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page