top of page
  • Εικόνα συγγραφέαJunior Doctors' Network-Hellas

To 20ό Τεύχος του JDN Newsletter (October 2020) με παγκόσμια νέα των Νέων Γιατρών!


Δημοσιεύθηκε το 20ό Τεύχος του JDN Newsletter του παγκόσμιού μας Δικτύου! Το καινούριο αυτό 6μηνιαίο τεύχος του JDN Newsletter μπορείτε να το κατεβάσετε και να το διαβάσετε από την ιστοσελίδα του WMA/JDN (https://www.wma.net/junior-doctors/news/).

Περιλαμβάνει άρθρα και αναφορές από Νέους Γιατρούς παγκοσμίως, με έμφαση στον εορτασμό των 10 χρόνων από την ίδρυση του διεθνούς Δικτύου μας, JDN/WMA (Junior Doctors Network/World Medical Association).

Τις ευχαριστίες μας στα μέλη της JDN Publications Team - Jeazul, Kostas, Mariam, Nneka, Ricardo, Suleiman, Vandrome, και Victor - για την αμέριστη συνεισφορά τους και τη συνεργασία με τους συγγραφείς των άρθρων για τη βελτίωση του περιεχομένου τους αλλά και για την αναφορά στις σημαντικές στιγμές των νέων ιατρών σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία 10 χρόνια. Η συμβολή τους ήταν πολύτιμη και αναγνωρίζεται από όλους μας, και η διαρκής τους αφοσίωση αποτελεί απόδειξη του ηγετικού τους ρόλου, πάντα σε ομαδικό πνεύμα, εντός του Δικτύου JDN.


Ευχαριστίες και προς όλους τους συγγραφείς των άρθρων του παρόντος 6μηνιαίου τεύχους!  Με χαρά και τιμή παρουσιάζουμε τις συνεισφορές σας!

  • Πρώην ηγετικά στελέχη του JDN: Xaviour, Lawrence, Thorsten, Nivio, Ahmet, Caline, Chukwuma, Kostas, Wunna, Paxton, Yassen, Maki, Kazuhiro, Daniel, Mike, Chibuzo, Mariam, and Fatima

  • Μέλη της JDN Management Team (2019-2020): Yassen, Julie, Christian, Uche, Maki, Lyndah, Maki O, and Chukwuma 

  • JDN Members: Dabota, Keyhoon, Sejin, Ugo, Oladimeji, Okhuaihesuyi, Aliyu, Olusegun, Maymona, Uche, Hsu, Rujvee, Chiang, Jaehyeon, Kristina, Manon, Fabiola, Hashim, Vyom, Victor, Fabiola, Pablo, Suleiman, Yamen, Arturo, Benny, Nneka, Larisa, Kingsley, Mineyoshi, and Lyndah

Τέλος, θερμές ευχαριστίες και στην JDN Management Team και στην ηγετική ομάδα του WMA για τη στήριξη τους στην δημιουργία τέτοιων εκδόσεων υψηλού επιπέδου!

Τις θερμές ευχές μας σε εσάς και στις οικογένειές σας για την γιορτινή περίοδο που πλησιάζει,

Εκ μέρους της Συντακτικής Ομάδας,

Υ.Γ. Αν είστε Νέος/Νέα Ιατρός και ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, επισκεφθείτε την σελίδα: https://www.wma.net/sign-up/#associate-member-of-the-wma-for-junior-doctor97

4 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page