top of page
  • Δ.Σ.

Έτοιμο το νέο τρίπτυχο του JDN-Hellas!


Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το ΤΡΙΠΤΥΧΟ φυλλάδιο του JDN-Hellas!

Θα το βρείτε συνημμένο σε 2 αρχεία PDF που περιέχουν την μπροστινή και την πίσω πλευρά του φυλλαδίου. Εκτυπώνοντάς το μπρος-πίσω και διπλώνοντάς το κατόπιν στα 3, έχετε στα χέρια σας το τρίπτυχο!

Το φυλλάδιο αυτό αποτελεί στοιχείο της ταυτότητας του Δικτύου μας, αφού εμπεριέχει συνοπτικά τις βασικές πληροφορίες γι' αυτό, τους τομείς δράσεις καθώς και αναφορά στις δράσεις μας μέχρι σήμερα σε κάθε τομέα: Ιατρική Εκπαίδευση, Ιατρική Ηθική & Δεοντολογία, Δημόσια Υγεία και Προληπτική Ιατρική, Κοινωνικο-ιατρικά Θέματα και Διεθνή Εκπροσώπηση.

Μπορείτε να το εκτυπώσετε και να το έχετε σαν τρίπτυχο, ή να το κρατήσετε ως έχει σε ηλεκτρονική μορφή, για το αρχείο σας.

Κάθε φορά που έρχεστε σε επαφή με συναδέλφους νέους γιατρούς και λοιπούς επαγγελματίες υγείας, είτε στο χώρο εργασίας σας είτε αλλού, και θέλετε να τους μιλήσετε για το JDN-Hellas, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και να τους το δίνετε σαν σημείο αναφοράς αλλά και ως κάρτα επαφής/επαγγελματική κάρτα (περιέχει τα στοιχεία επικοινωνίας μας).

Σύντομα, ελπίζουμε να μπορέσουμε να χρηματοδοτήσουμε την εκτύπωση αρκετών έγχρωμων φυλλαδίων, ώστε να τα έχουμε σαν stock στο αρχείο μας, για μελλοντικές χρήσεις σε διάφορες δράσεις μας!

3 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page