top of page
  • Δ.Σ.

Ζωντανή αναμετάδοση της Παγκόσμιας Συνάντησης Νέων Ιατρών του WMA στη Ζάμπια


Αγαπητοί συνάδελφοι Χριστός Ανέστη!

Όπως θα δείτε, σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 λαμβάνει χώρα στη μακρινή Ζάμπια της Αφρικής, η πρώτη εκ των δύο παγκόσμιων συναντήσεων του JDN του WMA με συμμετοχή δεκάδων νέων ιατρών από όλο τον κόσμο, ανάμεσα στους οποίους αρκετοί από χώρες της αφρικανικής Ηπείρου. Η συνάντηση η οποία φιλοξενείται από τον Ιατρικό Σύλλογο της Ζάμπια, παράλληλα με τις εργασίες του WMA Council (εκτελεστικό συμβούλιο του Παγκ. Ιατρικού Συλλόγου) θα διαρκέσει μία ημέρα και θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω του GoToMeeting ώστε να μπορέσουμε να την παρακολουθήσουμε και όσοι δεν είμαστε εκεί :-)

Διαβάστε το πρόγραμμα της συνάντησης μαζί με εισαγωγικές πληροφορίες για το JDN/WMA πολύ χρήσιμες για όσους δεν γνωρίζουν πολλά ακόμη γι αυτό, όπως και τα βιογραφικά των προσκεκλημένων ομιλητών της συνάντησης, που όπως θα δείτε είναι από όλες τις ηπείρους, μερικοί εκ των οποίων πρόεδροι των εθνικών τους Ιατρικών Συλλόγων.

Η τοπική ώρα στη Ζάμπια είναι GMT+2 δηλαδή μία ώρα πίσω σε σχέση με την Ελλάδα. Το πρόγραμμα ξεκινά λοιπόν στις 10:00 πμ ώρα Ελλάδας.

Οι οδηγίες σύνδεσης στο GoToMeeting ακολουθούν πιο κάτω.

Μέχρι τότε, κατεβάστε αν θέλετε δωρεάν την εφαρμογή GoToMeeting στο Apple App Store ή στο Google Play για να μπορέσετε να συνδεθείτε μέσω κινητού, laptop ή tablet!

Σας προσκαλούμε όλους να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε και φέτος τις εργασίες της Συνάντησης!

Για οποιαδήποτε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας στο jdnhellas@gmail.com

--

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

--

Please join my meeting from your computer, tablet or smartphone. https://global.gotomeeting.com/join/485563717 You can also dial in using your phone. France: +33 170 950 594 Access Code: 485-563-717

Κατεβάστε ΕΔΩ σε PDF το αναλυτικό πρόγραμμα της Συνάντησης.

8 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page