top of page
  • Δ.Σ.

Πρόσκληση: Εκπαιδευτική Διημερίδα της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής (ΕΕΛΙΑ) 24 – 25 Νο


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο Συνέδριο – Εκπαιδευτική Διημερίδα – της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Αττικής (ΕΕΛΙΑ) που θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα.

Η εγγραφή, η παρακολούθηση και η συμμετοχή με ανακοινώσεις είναι δωρεάν για όλους. Θα χορηγηθούν 12 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Το επιστημονικό πρόγραμμα επικεντρώνεται στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Καρδιάς, Αγγείων, Διαβήτη, και Νευρο-Μυοσκελετικού συστήματος.

Οι ομιλητές είναι διακεκριμένοι επιστήμονες και ακαδημαϊκοί δάσκαλοι.

Οι καινοτομίες και διαφοροποιήσεις του συνεδρίου μας είναι:

1) Το Γραπτό Συμπόσιο από προσκεκλημένους συγγραφείς, που καταθέτουν γραπτώς την ομιλία τους σε μορφή άρθρου, λογω αδυναμίας να παρευρεθούν στο συνέδριο (θα συμπεριληφθούν στον τόμο πρακτικών).

2) Οι σύντομες ενημερωτικές Βιβλιογραφικές Ανασκοπήσεις (μέχρι 1500 λέξεις) με τη μορφή ελευθέρων ανακοινώσεων ή αναρτημένων ανακοινώσεων (posters) και με πρόσθετη δυνατότητα αποτύπωσης της προσωπικής εμπειρίας ή άποψης του συγγραφέα.

3) Οι καινοτόμες βιντεοπαρουσιάσεις μέχρι 15’ για κατοχυρωμένη μαγνητοσκοπημένη εγγραφή της εμπειρίας και των απόψεων σας, καθώς και την προσωπική διαγνωστική, θεραπευτική ή χειρουργική τεχνική σας

4 Η κατάθεση των κλασσικών ελευθέρων ανακοινώσεων (προφορικών ή posters) μπορεί να είναι από αντι 250 μεχρι και1250 λέξεις. Θα είναι δωρεάν για φοιτητές, γιατρούς και επαγγελματίες υγείας!

5) Οι φορολογικές και νομικές υποχρεώσεις του γιατρού

6) Οι εκδηλώσεις λόγου και τέχνης; Γιατροί ποιητές ή ζωγράφοι καθώς και αυτοτελή ιατροφιλοσοφικά και ιατροκοινωνικά θέματα.

7) Η ειδική ημερίδα για τους φοιτητές και νέους γιατρούς

8) Η έκδοση Ειδικού τόμου που θα περιλαμβάνει το περιεχόμενο του συνεδρίου και θα διατεθεί με την έναρξη του.

Ελπίζουμε στην εποικοδομητική συμμετοχή σας με κριτικές και σχόλια. .

.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Δημ, Γουλές , Ρευματολόγος

Πληροφoρίες

Δώρα Πανακούλια

THE MASTERMIND GROUP

Μαραθωνομάχων 26,

Μαρούσι 151 24

τηλ.: +30 210 6827405

κιν.: +30 6937 270 987

Fax: +30 210 68 27 409

Personal e-mail: dpanakoulia@tmg.gr

0 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page