top of page
  • Δ.Σ.

Παρουσία του JDN-Hellas στην Τελετή Ορκωμοσίας των Αριστευσάντων των 7 Ιατρικών Σχολών της χώρας στο


Στην τελετή που διεξήχθη με δέος, λαμπρότητα και συγκίνηση στο Ασκληπιείο της Κω στις 27 Οκτωβρίου 2018, παραμονή της Εθνικής Επετείου, για την ορκομωσία των 7 αριστούχων αποφοίτων των Ιατρικών Σχολών της χώρας, παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος και Ταμίας του Δ.Σ. του JDN-Hellas, κ. Κωνσταντίνος Λούης, εκπροσωπώντας το Δίκτυό μας, και συνολικά τους Νέους Ιατρούς της χώρας, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Αντιπροέδρου του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω (ΔΙΙΚΩ), Ομότιμου Καθηγητού Γυναικολογίας, κ. Παπαντωνίου.

Με την παρουσία μας στην εκδήλωση, για 2η συνεχόμενη χρονιά, επαναβεβαιώνουμε τη στήριξή μας ως JDN-Hellas στην Ιπποκράτεια Ιδέα, στις αρχές της Ιπποκρατείου Ιατρικής και του διαχρονικού και παγκόσμιας ακτινοβολίας Ιπποκρατικού Όρκου. Επίσης, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες διεθνοποίησης της εκδήλωσης, με τη συμμετοχή και ξένων αποφοίτων ιατρικής - Νέων Ιατρών - από χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου, σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Ιατρικό Σύλλογο και το Δίκτυο Νέων Ιατρών του (JDN/WMA).

Παρουσία της Γενικής Γραμματέως Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης κας Μαρίας Γιαννακάκη, του Βουλευτή κ. Ηλία Καματερού, του Προέδρου της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Γιώργου Πατούλη, του Δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση και όλων των συμμετεχόντων στη Διημερίδα με θέμα «Η ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ» την οποία διοργάνωσε η Ελληνική και Διεθνής Εταιρεία Μοριακά Στοχευμένων Εξατομικευμένων Θεραπειών σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κω, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου και του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 το μεσημέρι στο Ασκληπιείο η τελετή Ορκωμοσίας Νέων Ιατρών.

Παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας των αριστευσάντων φοιτητών ήταν επίσης Πανεπιστημιακοί εκπρόσωποι των επτά Ιατρικών σχολών της χώρας.

Η πλέον συγκινητική στιγμή του Όρκου ήταν το κόμπιασμα του Μηνά Χατζηαντωνίου κατά το κλείσιμο της απόδοσης του Όρκου στη νεοελληνική γλώσσα.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση (ΠΗΓΗ: AegeaNews 24 - www.aegeanews.gr).

31 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page