top of page
  • Δ.Σ.

4o θερινό σχολείο "Ιατρικό Δίκαιο και Διαδίκτυο" - Διεθνές συνέδριο "Νέες τεχνολογίες


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ακολουθεί πρόσκληση για συμμετοχή μας. Να θυμίσουμε πως έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν με το Εργαστήριο ΙΔΒΑΠΘ τόσο στο συγκεκριμένο Θερινό Σχολείο όσο και στο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνεται κάθε έτος στην Θεσσαλονίκη!

Το Δ.Σ.

-- Αγαπητές όλες, αγαπητοί όλοι,

Το Εργαστήριο με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση, σε συνεργασία με την ELSA Θεσσαλονίκης, του 4ου Διεθνούς Θερινού Σχολείου Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής με θέμα «Ιατρικό Δίκαιο και Διαδίκτυο».

Στο Θερινό Σχολείο, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, θα διδάξουν μέλη ΔΕΠ και διδάκτορες του ΑΠΘ και άλλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και εξειδικευμένοι νομικοί και ιατροί. Θα λάβει χώρα κατά την περίοδο 7 έως 13 Ιουλίου 2019 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν νομικοί, επαγγελματίες υγείας και φοιτητές όλων των επιπέδων (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί και μεταδιδακτορικοί). Οι εγγραφές θα αρχίσουν σύντομα και θα ενημερωθείτε σχετικά με νέα ανακοίνωση του Εργαστηρίου.

Το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες είναι αναρτημένα στο λινκ http://medlawlab.web.auth.gr/40therinosxoleio/

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ήδη έχει ανακοινωθεί η οργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου "Νέες τεχνολογίες στην υγεία: ιατρικά, νομικά και ηθικά ζητήματα" στις 21-22 Νοεμβρίου 2019 (http://medlawlab.web.auth.gr/synesrioneestexnologiesstinyg…/).

Περισσότερες πληροφορίες θα έχετε σύντομα στο μέλλον.

Με τιμή, το Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής ΑΠΘ

9 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page