top of page
  • Δ.Σ.

4o θερινό σχολείο "Ιατρικό Δίκαιο και Διαδίκτυο - ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ


Αγαπητές όλες, αγαπητοί όλοι

Το Εργαστήριο με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση, σε συνεργασία με την ELSA Θεσσαλονίκης, του 4ου Διεθνούς Θερινού Σχολείου Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής με θέμα «Ιατρικό Δίκαιο και Διαδίκτυο».

Στο Θερινό Σχολείο, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, θα διδάξουν μέλη ΔΕΠ και διδάκτορες του ΑΠΘ και άλλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και εξειδικευμένοι νομικοί και ιατροί. Θα λάβει χώρα κατά την περίοδο 7 έως 13 Ιουλίου 2019 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν νομικοί, επαγγελματίες υγείας και φοιτητές όλων των επιπέδων (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί και μεταδιδακτορικοί).

Το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες είναι αναρτημένα στο σύνδεσμο http://medlawlab.web.auth.gr/4otherinosxoleio/ όπου θα βρείτε και σύνδεσμο με φόρμα και οδηγίες εγγραφής.

Τονίζεται ότι στην εγγραφή δεν περιλαμβάνεται η συμμετοχή σε τυχόν παράλληλες δραστηριότητες. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για αυτές, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την ELSA Thessaloniki στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα σας αποσταλεί κατά την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας.

Επισυνάπτεται σχετική ενημέρωση για τα προσωπικά σας δεδομένα και για την επεξεργασία τους.

Με τιμή,

το Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής ΑΠΘ

--

4ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής με θέμα: «Ιατρικό Δίκαιο και Διαδίκτυο», 7-13 Ιουλίου 2019, Holiday INN Hotel

Το Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση, σε συνεργασία με την ELSA Θεσσαλονίκης, του 4ου Διεθνούς Θερινού Σχολείου Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής με θέμα «Ιατρικό Δίκαιο και Διαδίκτυο».

Στο Θερινό Σχολείο, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, θα διδάξουν μέλη ΔΕΠ και διδάκτορες του ΑΠΘ και άλλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς και εξειδικευμένοι νομικοί και ιατροί μεταξύ των οποίων και οι:

  • Joaquin Cayon De Las Cuevas, Αναπληρωτής Καθηγητής Δικαίου της Υγείας, IDIVAL, Πανεπιστήμιο Κανταβρίας

  • Guerino Massimo Oscar Fares, Λέκτορας Δικαίου της Υγείας στο Τμήμα Νομικής, Πανεπιστήμιο Roma Tre

  • Carlo Colapietro, Τακτικός Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου, Πανεπιστήμιο Roma Tre

  • Ιωάννης Ιγγλεζάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής στον Τομέα Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας του Δικαίου, Νομική Σχολή ΑΠΘ

  • Λήδα Κοβάτση, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εργαστήριο Ιατροδικαστικής-Τοξικολογίας, Τμήμα Ιατρικής ΑΠΘ

  • Γεώργιος Παπαγιαννάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Κρήτης

  • Χρυσάνθη Σαρδέλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κλινικής Φαρμακολογίας, Ιατρική Σχολή ΑΠΘ

  • Tomasz Sroka, Επίκουρος Καθηγητής Ποινικού Δικαίου (Τμήμα Βιοηθικής και Ιατρικού Δικαίου), Τμήμα Νομικής και Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Jagiellonian και στο Τμήμα Ιατροδικαστικής του Collegium Medicum στο Πανεπιστήμιο Jagiellonian

  • Βασίλης Ταρλατζής, Ομ. Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας και Ανθρώπινης Αναπαραγωγής, Ιατρική Σχολή ΑΠΘ

  • Ευμορφία Τζίβα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εμπορικού Δικαίου, Νομική Σχολή ΑΠΘ

  • Δήμητρα Χατζηπαύλου-Λίτινα, Καθηγήτρια, Τμήμα Φαρμακευτικής ΑΠΘ

  • Γεώργιος Παπαπροδρόμου, Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικός Διευθυντής

  • Κωνσταντίνος Ψάνης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Το Θερινό Σχολείο θα λάβει χώρα κατά την περίοδο 7 έως 13 Ιουλίου 2019 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν νομικοί, επαγγελματίες υγείας και φοιτητές μεταπτυχιακοί, διδακτορικοί και μεταδιδακτορικοί. Οι διαλέξεις θα λάβουν χώρα στις αίθουσες Συνεδρίων του ξενοδοχείου Holiday INN (οδός Μοναστηρίου αριθμ. 8).

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 100 ευρώ για τους φοιτητές όλων των επιπέδων και 150 ευρώ για τους νομικούς και τους επαγγελματίες υγείας για δηλώσεις συμμετοχής έως την 15η Απριλίου 2019 και στο ποσό των 130 ευρώ και 180 ευρώ αντίστοιχα έως την 15η Μαΐου 2019 (καταληκτική ημερομηνία). Στα ποσά αυτά δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα διαμονής και διατροφής, καθώς και η συμμετοχή σε τυχόν παράλληλες δραστηριότητες.

Οι εγγραφές θα αρχίσουν σύντομα και θα ενημερωθείτε σχετικά με νέα ανακοίνωση του Εργαστηρίου.

Οι διοργανωτές του Θερινού Σχολείου περιμένουν με ανυπομονησία να σας υποδεχτούν στη Θεσσαλονίκη!

Αιτήσεις συμμετοχής σε αυτόν τον σύνδεσμο.

--

Ενημέρωση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων Σας ενημερώνουμε ότι η επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που περιλαμβάνονται στην αίτηση συμμετοχής σας λαμβάνει χώρα από το Kέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το οποίο είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας κατά το νόμο (Γενικός Κανονισμός ΕΕ 2016/679) και έχει την έδρα του στον στη Θεσσαλονίκη, Πανεπιστημιούπολη 54124 Θεσσαλονίκη, τηλ. Κέντρο: 2310 996000. Τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την παρούσα αίτηση συμμετοχής στο συγκεκριμένο επιμορφωτικό σεμινάριο (ή θερινό σχολείο κ.λπ.) και δεν πρόκειται να διαβιβαστούν, περαιτέρω, σε τρίτους, εκτός από το Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής ΑΠΘ που υλοποιεί το επιμορφωτικό σεμινάριο, και τον Ειδικό Λογαριασμό Έρευνας (ΕΛΚΕ) του ΑΠΘ. Τα δεδομένα αυτά διατηρούνται από το ΚΕΔΙΒΙΜ και τον ΕΛΚΕ του ΑΠΘ για δύο έτη, λαμβάνονται δε τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα προστασίας τους, σύμφωνα με το νόμο. Έλαβα γνώση ότι η παροχή των παραπάνω προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την παρούσα αίτηση και ότι αν δεν τα παρέχω δεν θα είναι δυνατή η ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών για τη συμμετοχή μου στο σεμινάριο. Έλαβα γνώση του δικαιώματος υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για πρόσβαση, και διόρθωση ή διαγραφή ή περιορισμό επεξεργασίας των δεδομένων που με αφορούν και το δικαίωμα αντίταξης στην επεξεργασία, καθώς και το δικαίωμα στη φορητότητά τους. Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται είτε με την αποστολή επιστολής στην ως άνω διεύθυνση του ΑΠΘ (υπόψη του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων του ΑΠΘ). Έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr  Τα δικαιώματά μου  Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες. Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικά Newsletter του Εργαστηρίου Ναι  Όχι  Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις για μελλοντικά σεμινάρια/εκδηλώσεις με e-mail Ναι  Όχι 

--

Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής ΑΠΘ

Νομική Σχολή ΑΠΘ, Ταχ.Θυρ: 171 - T.Κ. 541 24, Θεσσαλονίκη - Τηλ.: 2310 996496

AUTh Laboratory for the Study of Medical Law and Bioethics

AUTh School of Law, P.Ο. Box 171, P.C. 541 24, Thessaloniki - Tel.: 2310 996496

e-mail: medlawlab.auth@gmail.com

Website: http://medlawlab.web.auth.gr/

Facebook page: Εργαστήριο Μελέτης Ιατρικού Δικαίου & Βιοηθικής ΑΠΘ

Twitter account: @medlawlab_auth

12 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page