top of page
  • Δ.Σ.

Ετήσια Σύνοδος Παγκόσμιου Δικτύου Νέων Ιατρών, 21-22/10/19, Τυφλίδα


Αγαπητοί συνάδελφοι, Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για το JDN Meeting στην Τιφλίδα της Γεωργίας! Δείτε παρακάτω το σύνδεσμο για να κάνετε εγγραφή: https://forms.gle/1dXBMv36RKFP5RZDA Η προθεσμία εγγραφών είναι η 7η Οκτωβρίου 2019 και η εγγραφή είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες. Θα αποσταλούν αρκετές υπενθυμίσεις για το σκοπό αυτό πριν τη λήξη της προθεσμίας. Η εγγραφή για το JDN meeting είναι ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει μεσημεριανό φαγητό, αναψυκτικά και μεταφορικά από το Sheraton Hotel στην τοποθεσία της Συνόδου. +++++++++++++++++++++++++++++++++

Αν, παρόλα αυτά, θελήσετε να παρακολουθήσετε και τις εργασίες της WMA General Assembly 23 - 26th October 2019, θα χρειαστεί να εγγραφείτε μέσω της ακόλουθης σελίδας:

http://www.cvent.com/events/wma-general-assembly-tbilisi-2019/event-summary-e88c2243db1d4a8b80a73d0118998eb0.aspx Θα χρειαστεί να καταβάλετε το ανάλογο κόστος εγγραφής, ωστόσο υπάρχει μεγάλη έκπτωση για τα JDN members, οπότε φροντίστε να το επιλέξετε ανάλογα ότι θέλετε να εγγραφείτε ως μέλος του JDN κατά τη διαδικασία εγγραφής. Με εκτίμηση, Chukwuma Oraegbunam MWACP, MRCPsych Chair, Junior Doctors Network World Medical Association (WMAJDN)

7 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page