top of page
  • Εικόνα συγγραφέαJunior Doctors' Network-Hellas

Κοπή Βασιλόπιτας Νέων Ιατρών Ελλάδας 2020


Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικτύου Νέων Ιατρών Ελλάδας για το 2020 την περασμένη Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου το απόγευμα και ώρα 17:00-19:00 στο Αμφιθέατρο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου "Άγιοι Ανάργυροι" στην Κάτω Κηφισιά, με οικοδεσπότη το μέλος του ΔΣ κ. Στάθη Κουτσοστάθη.

Το παρόν έδωσαν τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Κωνσταντίνος Ροδίτης, Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Λούης, Αντιπρόεδρος και Ταμίας, Βασίλειος Βελισσάρης, Γραμματέας και Ευστάθιος Κουτσοστάθης, Μέλος

Παρόντα και άλλα μέλη του Δικτύου, αλλά και εκπρόσωποι των φοιτητών Ιατρικής από τη HELMSIC.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Αττικής κα. Κεφαλογιάννη, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του Ι.Σ.Α. κ. Γ. Πατούλη.

Πριν την κοπή της πίτας, προηγήθηκαν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί και μια μικρή εισαγωγή στο σκοπό του Δικτύου, με σύντομη αναφορά στην ίδρυση του και στις μέχρι τώρα δράσεις του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τονίστηκε ιδιαίτερα η συνεργασία με τους φοιτητές ιατρικής στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Συνεδρίου φοιτητών Ιατρικής για την Δημόσια Υγεία - 2o Health Festival που και φέτος θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη 27-29 Μαρτίου 2020, με διοργανώτρια τη HelMSIC και τη στήριξη του JDN-HELLAS.

Το φλουρί βρήκε ο κ. Κωνσταντίνος Λούης, ο οποίος και κέρδισε δωρεάν συνδρομή για το 2020.

Οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν ευχές για ένα 2020 γεμάτο Υγεία και Επιτυχίες και πολλές όμορφες δράσεις και συνεργασίες! 

120 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page