top of page

Παγκόσμια Ημέρα Νέων Ιατρών 2018

"Διασύνδεση των Νέων Ιατρών"

24 Ιουνίου 2018
connecting_young_doctors_logo_edited.jpg
jdnhellaslogo1.jpg
Logo_EJD_Quadrat_400x400.png
output-onlinepngtools.png

Η διασύνδεση και η επικοινωνία των Νέων Ιατρών σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο αποτέλεσε το αντικείμενο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νέων Ιατρών για το 2018.

Η συμμετοχή στο JDN-Hellas προσφέρει τη δυνατότητα διασύνδεσης των Ελλήνων Νέων Ιατρών και την ανάπτυξη συνεργασιών σε 5 τομείς: Ιατρική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, Ιατρική Ηθική και Δεοντολογία, Δημόσια Υγεία και Προληπτική Ιατρική, Ιατρο-κοινωνικά Ζητήματα και Διεθνή Εκπροσώπηση. Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα για την εγγραφή σας στο JDN-Hellas!

Σας περιμένουμε!

Ο Ευρωπαϊκός Σύλλογος Νέων Ιατρών - EJD αποτελεί την πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας των Νέων Ιατρών στην Ευρώπη, ιδρυθείς το 1978, εκπροσωπεί σήμερα πάνω από 300.000 Νέους Ιατρούς σε 22 χώρες της Ευρώπης. Μάθετε περισσότερα για το EJD!

Το παγκόσμιο Δίκτυο Νέων Ιατρών - JDN-WMA ιδρύθηκε το 2010 και αποτελεί το φορέα εκπροσώπησης και συνεργασίας των Νέων Ιατρών σε διεθνές επίπεδο. Μέλος γίνεται κανείς με την εγγραφή του ως WMA Associate Member και εφόσον δεν έχει συμπληρώσει 10 χρόνια από την απόκτηση πτυχίου Ιατρικής. Διαθέτει ομάδες εργασίας πάνω σε διάφορους τομείς, όπως η Κλιματική Αλλαγή, η Μικροβιακή Αντοχή, η Διεθνής Χειρουργική, οι Συνθήκες Εργασίας των Νέων Ιατρών, οι Διεθνείς Ανταλλαγές, το Burnout, η Ιατρική Ηθική/Δεοντολογία. Συνεργάζεται στενά με τον Παγκόσμιο Ιατρικό Σύλλογο, την ομοσπονδία 112 εθνικών ιατρικών συλλόγων στη διαμόρφωση πολιτικών υγείας. Εκδίδει κάθε 4 μήνες το JDN Newsletter, το περιοδικό με νέα και ειδήσεις από τους Νέους Ιατρούς του κόσμου! Μάθετε περισσότερα για το JDN-WMA!

bottom of page